Vanessa Lopez

Mycket mer än modell
Det går inte längre att ansöka om att dejta Vanessa. Se hennes dejter här!

Namn: Vanessa Lopez

Ålder: 36 år

Bor: Stockholm & Barcelona

Gör: Modell, författare, föreläsare

 

Vanessa Lopez gick in i Big Brother-huset 2011 som en av världens första transsexuella dokusåpadeltagare. Sedan dess har hon medverkat i en tv-serie, gett ut sin självbiografi, skrivit barnbok samt gjort en massa modelljobb och skönhetstävlingar. Hon vann bl.a. Miss Trans Star International 2015.

Mellan modellandet och föreläsningarna har det kanske inte riktigt funnits tid för att hitta den rätte, men i och med Live Date har hon nu tagit tag i sitt kärlekssökande på riktigt. Vanessa är en varm person som har nära till skratt och en gestalt som inte lämnar några nackar ovridna när hon går igenom rummet.

“Jag gillar Alfahannar, inte småpojkar.”

Vem vill då Vanessa träffa i Live Date? Enkla svaret är “en man”. Du ska vara klar med ungdomsåren och ha hunnit skaffa dig en karriär som du står trygg i. Du får gärna vara längre än Vanessas 174 centimeter men det viktigaste är att du är lugn i dig själv. En stabil alfahanne som inte viker sig, som Vanessa kan känna sig säker med. Vanessa delar sin tid mellan Stockholm och Barcelona, så gillar du Katalaner och Sangria kan det vara en match made in heaven. Hon är dock sugen på att flytta tillbaka helt till Stockholm. Kanske är du den som får Vanessa att packa väskan för gott och låta rötterna fästa sig i Sveriges huvudstad?

Det går inte längre att ansöka om att dejta Vanessa. 

Se hennes dejter här!

Information om registrering av personuppgifter

Det brinner i din lägenhet, du får rädda en sak. Vad väljer du?

Min hårddisk.

Vad får dig att rodna?

När någon gör något oväntat bara för mig.

Vem är drömmannen?

Jason Statham.

Vill du se de andra profilerna? Klicka här!