Haidar Juma

Hunken som växte upp
Det går inte längre att ansöka om att dejta Haidar. Se hans dejter här!

Namn: Haidar Juma

Ålder: 27 år

Bor: Stockholm

Gör: DJ, musiker och Influencer

Haidar Juma, ursprungligen från Ystad, känner vi väl till från Paradise Hotel. Inte mindre än tre gånger har Haidar checkat in på hotellet. Väl där har tittarna fått se en klumpig, rolig och snygg hunk, men det finns självklart en djupare sida av Haidar. Är du tjejen som kan locka fram den?

Till vardags hittar vi Haidar på Stockholms heta nattklubbar där han styr klubben från DJ-båset och samtidigt charmar de kvinnliga gästerna, emellanåt med sin egen musik. Men nu är Haidar alltså redo för att ge sin uppmärksamhet till dig. Haidar tycker att meningen med livet är att arbeta, tjäna pengar, skaffa familj och barn. Ett betydligt lugnare liv än vad han hittills haft på agendan.


“Förr letade jag efter ytliga saker, nu är jag intresserad av vad som finns på djupet.”

Vem är det Haidar söker efter då? Humor är det viktigaste, någon som är trygg i sig själv med mycket spontanitet i blodet. Någon som Haidar kan vara sig själv med. Han har tidigare i livet värderat ytliga attribut högst, men i Live Date träffar vi en uppdaterad och mogen Haidar som vill lära känna någon på djupet.

 

Gillar du att resa är det också bra, för resa gör Haidar mycket. Drömresan kommer att gå till USA, ett land Haidar ännu inte besökt. Kanske är det du som tar honom dit?

Det går inte längre att ansöka om att dejta Haidar.

Se hans dejter här!

Information om registrering av personuppgifter

När var du riktigt kär senast?

Ett år sedan.

Beskriv dig själv med tre ord!

Glädjespridare, ödmjuk, känsla.

Vilket är ditt bästa partytrick?

Har inget, men vill verkligen kunna göra en volt!

Vill du se de andra profilerna? Klicka här!