Bingo Rimér

Mästerfotografen!
Det går inte längre att ansöka om att dejta Bingo. Se hans dejter här!

Namn: Bingo Rimér

Ålder: 44 år

Bor: Stockholm

Gör: Mästerfotograf

 

Bertil, Ingvar, Niklas, Gustav, Olof, BINGO! Sedan 90-talet har Bingo Rimér varit ett “household name” i Svenskt Nöjeslexikon. Han är fotografen som fotat allt från lättklädda skönheter till bröllop och smakfulla porträtt. Men vem är Bingo?

Efter studenten lämnade han uppväxtstaden bakom sig och flyttade till Stockholm för att börja arbeta som fotoassistent. Han tog alla chanser han fick och lyckades till slut bli sin egen chef. Hur blir man då sveriges mest kända fotograf? Förutom att vara vass med kameran krävs personlighet, personlighet - och personlighet. Och det har Bingo. Mycket av. Han har varit chefredaktör, drivit underklädesbutiker och varit huvudperson i realitydokumentären “Being Bingo”. Bingo är efter ett långt förhållande nu åter singel och ute på dejtingmarknaden, mer än redo att träffa dig.


“Jag vill träffa någon som är lite galen”

Vem är då du som Bingo vill dejta? Han gillar tjejer med en spektakulär personlighet. Roliga och gärna lite galna. Viktigt är också att ha ett genuint intresse för en hälsosam livsstil. Du ska vara lite som Bingo alltså. Han är för det mesta väldigt okomplicerad, men det händer att han sätter sig på tvären, och blir omöjlig enligt honom själv. Då finns kanske du där och lirkar upp honom med din galenskap och öppenhet. 

Det går inte längre att ansöka om att dejta Bingo. 

Se hans dejter här!

Information om registrering av personuppgifter

Beskriv drömtjejen med tre ord!

Rolig, Hälsosam, Galen.

Vilket av dina personlighetsdrag är du mest nöjd med?

Min oförtröttliga positivitet.

7-Eleven eller Pressbyrån?

7-Eleven.

Vill du se de andra profilerna? Klicka här!