Antonia Johnson

Den Norrländska präriens gudinna
Det går inte längre att ansöka om att dejta Antonia. Se hennes dejter här!

Namn: Antonia “Anty” Johnson

Ålder: 27 år

Bor: Stockholm

Gör: Programledare och YouTube-profil

 

Antonia är bloggaren som blev Youtuber som blev programledare. Hon har på kort tid gjort en raketkarriär och förutom programledarjobb i Studio Paradise och en egen serie på Viafree, har hon idag över 200 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

Antonia kommer ursprungligen från Umeå men lever idag i huvudstaden. I hennes sociala medier-kanaler märker du snabbt att hela jordklotet är Antonias spelplan och kan förutom att ta del av hennes skönhetstips, följa henne på resor runt om i världen.


“Det finns mer hos mig än vad ögat ser”

 

Antonia letar efter en charmig och rolig kille som har båda fötterna på jorden. Är du även driven och gillar fart och fläkt är det ett plus i hennes bok då stora kliv krävs för att hänga med i Antonias takt. Hon beskriver sig själv som enkel att umgås med, men att det finns mer hos henne än vad ögat ser. Hon är väldigt kräsen när det kommer till killar, men är nu sugen på att hitta rätt.

 

Hennes drömdejt är att göra något adrenalinframkallande och actionfyllt. Vem vet, är det kanske du som får henne att falla fritt?

Det går inte längre att ansöka om att dejta Antonia. 

Se hennes dejter här! 

Information om registrering av personuppgifter

Kan du beskriva dig själv med tre ord?

Spontan, social och positiv.

Vad charmas du av?

Självförtroende och karisma.

Vilken chokladbit tar du först i Aladdin-asken?

 Pärlnougat.

Vill du se de andra profilerna? Klicka här!