Alex D'Rosso

Dokusåpornas gentleman!
Det går inte längre att ansöka om att dejta Alex. Se hans dejter här!

Namn: Alex D'Rosso

Ålder: 28 år

Bor: Stockholm

Gör: DJ och musikproducent

Alexander D´Rosso är mannen med leendet som får en att fullkomligt smälta. Men det finns betydligt mycket mer än en snygg rad tänder. Det kanske mest imponerande är att han gick från att vara en mullig kille med lågt självförtroende till att gå ner 30 kg och sedan vinna Mr Universe Sverige. 

“Ska man träffa någon så ska det vara på riktigt!”

De flesta av oss känner nog igen honom från hans medverkan i Paradise hotel och ex on the beach där han charmade alla. Tjejerna ville ha honom och killarna ville vara honom. Färgstark, snäll, djup och ett stort hjärta beskriver honom väldigt bra, en äkta gentleman helt enkelt. 

Till vardags jobbar han som Dj och musikproducent. Utöver detta har han över 100 000 följare på Instagram som får njuta av alla hans äventyr, från de stora scenerna där han får folk att dansa till gymmet där tvättbrädan skulpteras. 

 

Fokus har inte riktigt legat på att starta familj för Alex då karriären har varit prio 1. Men nu känner han sig mer redo än någonsin och vill ut och dejta. Han har landat i sitt eget liv och längtar efter att återigen få uppleva den magiska känslan av att få vara kär. 

Det går inte längre att ansöka om att dejta Alex. 

Se hans dejter här!

Information om registrering av personuppgifter

Vem betalar på en dejt?

Tycker självklart om att bli bjuden men i början står jag gärna för notan.

Beskriv drömdejten med tre ord!

Rolig, spännande och att det klickar!

Vad kostar en liter mjölk?

15 kr isch.

Vill du se de andra profilerna? Klicka här!